Falda Zarf Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zarf görmek ne demek? Falında zarf çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zarf neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zarf Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zarf Görmek Ne Demektir?

Falda zarf görmek, sorun demektir. Bu sorunların özellikle aşk hayatında yaşanacağına yorumlanır. Falında zarf çıkan kimse hakkında usta yorumcular, sevgilisi ile veya eşi ile tartışmalar yaşayacağına ve bu durumun her iki tarafı da üzeceğine yorum yaparlar. Bu tartışmaları bitirmek için daha anlayışlı olmaya çalışılmasını ve gerekirse bir tarafın sesiz kalması gerektiğini belirtirler. Aksi halde daha uzayacak ve daha kötü olacaktır.

Kimi falcı için kahve falında zarf görmek uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle görüşeceğiniz manasına gelir. Hayat koşturmacası içinde farklı yerlere dağılan arkadaşlarınız ya da akrabalarınızdan birileriyle aradan geçen zamandan sonra hasret gidereceğiniz ve eskileri yad ederek mutlu ve keyifli vakit geçireceğiniz rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda zarf çıkması demek kısa sürede başarılı olmak demektir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse yaptığı işlerde kısa sürede başarı sağlayacaktır. Bu başarı hiç beklemediği şekilde gelecek ve hayatını bir süreliğine değiştirecektir. Hem çevresindekilerin takdirini toplayacak hem de maddi kazancı artacaktır lakin falcılara göre maddi kazancın artması geçici olacaktır. Fal sahibinin dikkatli olmasında fayda vardır. Hesabını ve kitabını iyi yapmalıdır derler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.