Falda Zar Görmek Ne Anlama Gelir

Falda zar görmek ne demek? Falında zar çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan zar neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Zar Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zar Görmek Ne Demektir?

Falda zar görmek, şans demektir. Şans oyunların başarılı olunacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında zar gören kimsenin talihi açılır. Elini attığı her işte başarılı olur, talih oyunlarında kazanır fakat kişinin dikkatli olmasında fayda vardır. Özellikle talih oyunlarına kendini kaptırdığı zaman uzun vadede bu durum zararına olacaktır.

Kimi falcı için kahve falında zar görmek aldatılmak demektir. Zar ile oynanan oyunlar genelde kumardır. Bu yüzden kişiyi dolandıracak ve onu aldatacak kimselere yorumlanır. Bu falcılara göre kişi dikkatli olmalıdır. Onun çevresinde bulunan bir kimse, kişiyi kullanmak isteyecektir. Kendine oynanan oyunun farkında olmalı ve önlemini almalıdır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda zar çıkması kayıptır der. Onlara göre fal baktıran kimse zarar uğrayacaktır. İyi hesaplamadan girdiği bir iş ya da çevresindekilere aldanarak yaptığı hareketler sonucunda maddi kayıp yaşayacak ve bu durum onu üzecektir. Bazı yorumcular bu kaybın şans oyunlarından kaynaklanacağını belirtmekte ve fal sahibini bu duruma karşı uyarmaktadır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.