Falda Yüz Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yüz görmek ne demek? Falında yüz çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yüz neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yüz Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yüz Görmek Ne Demektir?

Falda yüz görmek, en çok karşılaşılan konulardan biridir. İnsan yüzüne benzer şekiller kahve falında çok çıkar. Usta falcılara göre falda yüz çıkması; fincandaysa farklı, tabaktaysa farklı yorumlanır. Tabakta görülen yüz, hane hakından birini temsil eder. Tabakta çıkan yüz şekli de gülen yüz ve üzgün yüz olmak üzere ikiye ayrılır. Gülen yüz aile içinden birinin mutlu olacağına işarettir. Bu mutluluk tüm aileyi mutlu edecektir. Yanında başka simgeler varsa gelecek mutluluk onlarla açıklanır. Eğer üzgün yüz görülüyorsa hane içinde üzücü bir gelişme yaşanacak denir. Bu konu tüm aileyi üzecektir. Üzüntünün nasıl geleceği yine etrafındaki diğer şekillere göre yorumlanır.

Fincanda yüz görmek hakkında falcı kimseler, fal baktıran kişinin sevineceğine işaret eder. Bu sevinç bir aracı yardımıyla olacaktır. Mutlu bir haber getirecek kişi ya da iyi görüştüğünüz birinden duyacağınız söz ile mutlu olacağınız rivayet edilir. Kahve falı fincanında üzgün yüz görmek ise eş, dost, akrabalardan gelecek kötü gelişmelere işarettir. Tanıdığınız kimsenin başına gelecek kötü olay sizi de üzecektir. Bu olayın ne olduğu ya da size nasıl geleceği konusunda yorum yapmak için yine etrafındaki şekillere bakmak gereklidir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.