Falda Yıldız Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yıldız görmek ne demek? Falında yıldız çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yıldız neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yıldız Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yıldız Görmek Ne Demektir?

Falda yıldız görmek, misafir manasına gelir. Usta falcıların yorumlarına göre falında yıldız gören kimseye misafir gelir. Bu misafir uzun zamandır görmediğiniz bir dost ya da akraba olacaktır. Onunla hasret giderilecek ve aradan geçen zamanın açtığı boşluk doldurulacaktır. Ayrıca bu kimse ile görüşünce mutlu olacağınız rivayet edilir.

Kimi falcı, kahve falında yıldız çıkan kimse için şerefli kimse demiştir. Bu falcılara göre faldaki yıldız şekli, fal baktıran kimseyi temsil eder. Davranışlarıyla ve insanlarla olan ilişkileriyle her zaman öne çıkan ve örnek alınan kimsedir. Bu kimsenin falında çıkan yıldız ne kadar büyük olursa etrafında o kadar çok sevildiği ve değer gördüğü yorumu yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre falda yıldız çıkması demek, başınıza gelecek kötü olayların işaretidir. Özellikle falda yıldız kayması, hayatınıza mutsuz günlerin gireceğini gösterir. Yorumculara göre ayrıca falda kuyruklu yıldız görmek de başınızı belaya sokacağınız manasına gelir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.