Falda Yengeç Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yengeç görmek ne demek? Falında yengeç çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yengeç neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yengeç Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yengeç Görmek Ne Demektir?

Falda yengeç görmek, zenginlik ve güç demektir. Kişinin eline geçecek olan paradan bahsedilir.

Usta falcılara göre falında yengeç gören kimse yapacağı yatırımın karşılığını fazlasıyla alacak kimsedir. Bu iş mevzusunda olabileceği gibi ev ve arsa gibi sabit mülklerle de olabilir. Fal sahibinin koyduğu rakamın misliyle fazlasını alacağı söylenir.

Kahve falında yengeç görmek, bazı kahve falı yorumcularına göre de, kişinin eğer varsa sevgilisiyle alakalı kötü olay yaşayacağı belirtilir.

Falda yengeç görmek, aynı zamanda fal yorumcuları tarafından, okulda ya da iş yerinde üst amir tarafından ödüllendirileceğiniz anlamına gelir.

Kimi falcı için kahve falında yengeç çıkması, kötü arkadaş demektir. Bu falcılara göre yakın zaman içinde arkadaş olduğunuz ya da yakın gelecekte arkadaş olacağınız kimselere dikkat etmelisiniz çünkü yeni edineceğiniz bu arkadaş başınıza sıkıntı açacaktır. Bu arkadaşın kim olduğunu iyi tahmin etmeli ve aranızdaki ilişkiyi çok fazla uzatmadan mesafeli durmayı öğrenmelisiniz.

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda yengeç nedir sorusuna aldatılmak yanıtını vermişlerdir. Yorumcuların görüşüne göre yengeç aldatan kişidir. Özellikle sevgiliniz ya da eşiniz tarafından aldatılacağınızı ileri sürerler. Kimisi ise bu herhangi bir konuda olabilecek aldatmadır demiştir. Onlara göre iş yaşamında ya da sosyal yaşamda kandırılma ihtimaline karşı tedbirli olmanız gerekmektedir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.