Falda Yelken Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yelken görmek ne demek? Falında yelkenli çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yelken neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yelken Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yelkenli Görmek Ne Demektir?

Falda yelken görmek, sıkıntılardan kurtulmak demektir. Kişinin mevcut sıkıntıları geride bırakacağı ve ferahlayacağı bir dönem başlıyor denir. Usta falcılara göre falında yelkenli gören kimse borçlarını öder, okulda yaşadığı sıkıntıları çözer, iş yerinde sıkıntılı işlerin altından kalkar, sevdiği ile arasındaki buzları eritir. 

Kimi falcı için kahve falında yelken görmek, kazanç demektir. Bu falcılara göre fal baktıran kimsenin kazancı artacaktır. Emeklerinin karşılığını alacak ve başarı duygusuyla birlikte maddi kazanç elde edecektir. Bazı falcılar bunu verilen borçların geri gelmesi şeklinde de yorumlamıştır. Uzun zamandır borç verdiğiniz kimseden ses çıkmıyorsa yakın zaman içinde borcunu size ödeyecektir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda yelkenli gemi görmek gelinlik demektir. Bekarların evleneceğine yorumlanır. Fal sahibi evlenmek istiyor fakat evlenemiyorsa ona yardımcı olacak kişiyi temsil eder. Aradaki engelleri tek tek kaldıracak bu kişi izdivacınızın mimarı olacaktır. Ayrıca evli kimse için bu yorumcular yelken size güzel haberler getirecek elçidir der. Hayırlı haberler alacağınızı rivayet ederler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.