Falda Yel Değirmeni Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yel değirmeni görmek ne demek? Falında yel değirmeni çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yel değirmeni neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yel Değirmeni Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yel Değirmeni Görmek Ne Demektir?

Falda yel değirmeni görmek, maddi kazanç manasına gelir. Kazancınız artacak yorumu yapılır. Falında yel değirmeni çıkan kimse için usta falcılar, çalışan kimse ise maaşında artış olacağını ya da ikramiye alacağını belirtirler. Ticaret ile uğraşıyorsa satışların ya da işlerin hızlanacağı ve temponun artacağı rivayet edilir. Bu artış ile birlikte elinize geçen para da artacak ve eliniz bollaşacaktır. Varsa ödemelerinizi yapacak ve kendinizi ödüllendireceksiniz.

Kimi falcı, kahve falında yel değirmeni görmek hakkında yarım kalan işler açıklamasını yapar. Onlara göre kişi uğraştığı işleri yarım bırakacaktır. Emek sarfettiği bu işlerin sonucunun istediği gibi olmayacağını düşünerek vazgeçecektir. Her şekilde zamanı boşa gitmiş olacaktır. Bu yüzden falcılar bu aralar bir işe başlamadan önce iyi düşünüp tartmayı önerir. Kahve falı yorumcularının kimine fal sahibi ısrarcı olursa ve başladığı işi tamamlarsa sonunda başarı gelecektir. Nasıl olsa olmayacak deyip yarım bıraktığı için zarardadır ve onun yerine azimle çalışmaya devam etmelidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.