Falda Yarasa Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yarasa görmek ne demek? Falında yarasa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yarasa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yarasa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yarasa Görmek Ne Demektir?

Falda yarasa görmek, faydalı kimse manasına gelir. Tanışacağınız bir kimsenin size faydası dokunacağı yorumu yapılır. Usta falcılara göre falında yarasa çıkan kimse yeni biriyle tanışır. Tanışacağı bu yeni kişi onun için hayırlı işler yapacaktır. Hatta kimi falcıya göre bekar kimse için bu kişi eş adayıdır. Zor anlarınızda size yardım elini uzatacak ve işiniz düştüğünde asla sırtını çevirmeyecek kimsedir.

Kimi falcı için kahve falında yarasa çıkması korku ve endişe demektir. Bu falcılar fal baktıran kimsenin yaşayacağı endişe verici olaylar olacağını söyler. Ayrıca kişinin endişeleri giderek korkuya dönüşecektir. Bu duruma karşı sakin kalmayı başarmalıdır. Eğer sakinliğini koruyabilirse kötü olaylardan en az zarar ile çıkacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan yarasa gayrimeşru çocuk demektir. Fal sahibinin gayrimeşru çocuk haberi ile sarsılacağını ve düzeninin bozulacağını belirtirler. Bu konuda dikkatli olmak gereklidir. Kimi falcı için ise yarasa, tam tersi dini bütün kimse demektir. Namazında, abdestinde olan ve iyilik peşinde gezen kimseler yarasa şekli ile tabir edilir derler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum