Falda Yara Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yara görmek ne demek? Falında yaralı insan çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yara neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yara Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yara Görmek Ne Demektir?

Falda yara görmek, bazen iyi bazen kötü manalara yorumlanır. İyi manada yorum yapan falcılara göre kişi, hatalarından ders alacak ve tekrar aynı hataya düşmeyecektir. Ayrıca düşmanlarının yaptığı oyunlardan haberi olacak ve onlara karşı hazırlık yapacaktır. Kötü manada yorum yapan falcılara göre, kötü olaylar yaşanacaktır. Siz ya da yakın olduğunuz kimsenin başına gelecek kötü olay ile üzüleceğiniz rivayet edilir.

Kimi falcı için falda yaralanan insan görmek, işlediğiniz günahları işaret eder. Bu falcılar yaptığınız haksızlıklar, eşitsizlikler ya da yediğini kul hakları varsa onların sırtınızda oluşturduğu yükleri temsil eder. Bazen istenmeden yapılan hatalara da yorumlanır. Kişi istemeden başkasını üzdüyse ya da başkasının başına gelenden kendini sorumlu tutuyorsa bu fal vicdan azabına işarettir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda yaralı kimse görmek, kayıp demektir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse işini, sevdiği bir kimseyi yahut parasını kaybedecektir. Bu kayıp ile birlikte kişi çok üzülecek ve adeta yaralanacaktır. Faldaki şeklin bu anlama geldiği rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.