Falda Yanardağ Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yanardağ görmek ne demek? Falında yanardağ çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yanardağ neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yanardağ Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yanardağ Görmek Ne Demektir?

Falda yanardağ görmek, sinir ve stres manalarına gelir. Bu falın yorumu iki şekilde yapılır. Birincisi, sizin başınıza gelecek ve sinir olacağınız durumlar şeklindedir. İkincisi ise aşırı sinirli ve stresli kimseden bahsedilir. Usta falcılara göre falda yanardağ görmek demek, kişinin üzüleceği ve kederleneceği gelişmelere işarettir. Bu olaylar karşısında kişinin hazırlık yapma gibi bir durumu yoktur çünkü birden gelişecek ve hazırlıksız yakalayacaktır.

Kimi falcı, yukarıda bahsedilen ikinci anlam olan asabi kimselerden bahseder. Falda yanardağ çıkması, aynı onun gibi aniden patlayan ve ortamdaki herkeste gerginlik yaratan kimselere işarettir. Bu kimseler ile beraber olacak ve ister istemez siz de sinir olmak durumunda kalacaksınız denir.

Kahve falı yorumcularının kimine göre ise kahve falında yanardağ görmek, aile içindeki sorunların patlak vermesi demektir. Bu sorunlar uzun zmandır üstü örtülen meselelerdir ve başka bir mesele onların da deşilmesine vesile olacaktır. Falcılar, fal sahibinin sakinliğini koruması ve ailedekileri yatıştırmasını telkin eder fakat aynı falcılar ortaya dökülecek sırlardan da bahseder. Sırlarınızın ortaya dökülebileceğini düşünerek buna karşı önlem almanızı ya da cevaplar geliştirmenizi belirtirler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.