Falda Yanak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda yanak görmek ne demek? Falında yanak çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yanak neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yanak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yanak Görmek Ne Demektir?

Falda yanak görmek, büyük sıkıntı demektir. Usta falcılara göre, falında yanak çıkan kimsenin başına sıkıntı musallat olur. Bu sıkıntılar birden çok olacak ve hepsi aynı anda gelecektir. Bu sıkıntılara dayanmak kolay değildir. Fal sahibi için ruhsal sorunlar yaşayabileceği yorumu yapılır.

Kimi falcı için kahve falında yanak görmek, psikolojik sornlar demektir. Bu durum üstteki ile aynı görünebilir fakat sebebi farklıdır. Alınacak ani haberler ya da yolunda gitmeyen işlerden ziyade; tek düze yaşam tarzı, üzerindeki iş yükü, etrafındakilerin beklentilerine ayak uyduramama ve sevgiliye ya da eşe karşı soğukluk hissetme gibi durumlarla baş gösterecektir. Böyle bir ruh haline hazırlıklı olmalı ve gerekirse tıbbi destek almalısınız denir.

Bazı kahve falı yorumcuları ise falda çıkan yanak, karşınıza çıkacak fırsatlara işarettir der. Özellikle koca yanaklı çocuk görmek, elinize geçecek para manasına gelir. Bu para ile arzuladığını şeyleri gerçekleştirecek ve mutlu olacaksınız yorumu yapılır. Ayrıca muhtaç kimselere ya da sizden yardım isteyenlere de yardım ederek mutluluğunuzu paylaşacağınız rivayet edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.