Falda Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir

​Falda yağmur damlası görmek ne demek? Falında yağmur çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan yağmur bulutu neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Yağmur Görmek Ne Demektir?

Falda yağmur damlası görmek, hayırlara işarettir. Karşılaşacağınız hayırlı gelişmeler ve başınızdan geçecek hayırlı olaylar manasına gelir. Usta falcılara göre falda yağmur görmek; iş arıyorsanız bulacak, hastaysanız iyileşecek, maddi sıkıntılarınız varsa geçecek, komşularınızla ya da çocuklarınızda sorunlar yaşıyorsanız düzelecek şeklinde yorumlanır.

Kimi falcı için falda yağmur damlası, zenginlik ve bereket sembölüdür. Bu damla falda çıkan insan şekli üzerindeyse ya da faldaki evin üzeride görülüyorsa fal baktıran kimseye para, hanesine bereket getirecek yorumu yapılır. Yağmur ve yağmur damlası maddi durumun hızlıca düzeleceğine işaret eder. İmkanları artan ve eli bollaşan kimse ailesi ile birlikte mutlu yaşayacak diye rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazıları falda yağmur çıkması hakkında evlilik yorumu yapmışlardır. Bu yorumcular bekar kimselerin evliliğine mani olan engellerin ortadan kalkacağına ve mutlu bir yuva kuracaklarına rivayet etmişlerdir. Evli kimselerin falında yağmur damlası görmesi çocuk işaretidir. Aileye gelecek yeni üyeden bahseder. Falda yağmur bulutu görülüyorsa çocuğun erkek olacağını belirtirler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.