Falda Varil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda varil görmek ne demek? Falında varil çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen varil neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Varil Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Varil Görmek Ne Demektir?

Falda varil görmek, yorgunluk ve sıkılmak manalarına gelir. Varil, genellikle iş hayatıyla alakalı yorumlanır. Usta falcılar, falında varil çıkan kimse için yoğun çalışma temposundan yorulmuş, taşıyamayacağı yükleri olan ve boyundan büyük işlerde boğulan kimse yorumunu yapar. Onlara göre kişi kendini ölçüp tartmalı ve ondan sonra işe girişmelidir. Aynı zamanda bu yorumcular aynı şeyleri yapmaktan sıkılan kimseden bahseder. Hayatı monotonlaşmış ve bugünü dünün aynısı olan bireylerin yaşadığı sıkıntıya işaret eder. Böyle durumlar için ufak da olsa aktiviteler ile hayatı renklendirmek gerektiğini söylerler.

Kimi falcı, falda varil görmek demek rahatlamak demişlerdir. Bu falcılara göre kişi yaşadığı sıkıntılardan kurtuşacak ve daha geniş daha ferah olacağı günlere ulaşacaktır. Güzel ve ferah günlerin ne zaman geleceği hakkında falda çıkan diğer şekillere özellikle zaman belirten şekillere göre yorum değişmektedir. Bu güzel günler kapıda da olabilir, uzun bir süre beklemeniz de gerekebilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre kahve falında vari görmek, çevrenizde sevilen ve imrenilen kimse manasına gelir. Onlara göre falda çıkan varil etrafında parmakla gösterilen kimseyi temsil eder. Bu kimse konuşmalarıyla ve davranışlarıyla onu tanıyanların takdirini kazanmıştır. Arkasından her daim iyi anılır ve genelde girdiği ortamlarda sevilir. Böyle kimseden zarar gelmez. Falınızda çıktıysa o kimseden fayda göreceksiniz denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.