Falda Uzaylı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda uzaylı görmek ne demek? Falında uzay gemisi çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen uzay mekiği neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Uzaylı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Uzaylı Görmek Ne Demektir?

Falda uzaylı görmek, şaşırmak manasına gelir. Usta falcılar, falında uzaylı gören kimse hakkında şaşıracağı bir haber alacağını söyler. Bu haber hiç beklenmedik yerden gelecek ve hiç beklenmedik zamanda ortaya çıkarak fal sahibini sevindirecektir. Ayrıca sadece haber olarak değil başından geçecek bir olay da olabilir. Başından geçecek ilginç olay fal sahibi için güzel bir deneyim olacak ve onu mutlu edecektir.

Kimi falcı, kahve falında uzaylı görmek hakkında sır kelimesini kullanmıştır. Bu arkadaşınızın ya da sizin sırrınız olabilir. Bu sır ortaya çıkacak ve ait olduğu kişiyi zor durumda bırakacaktır. Sırrın ortaya çıkmaması için ve sırlarınızı emanet ettiğiniz kişilere dikkat etmeli son dönem tartışmalar yaşadıysanız veya küstüyseniz bu duruma karşı hazrılıklı olmalısınız.

Kahve falı yorumcularına göre falda uzay mekiği görmek, maddi kazanç manasına gelir. Maddi kazancınızın artması ya da gelecek toplu para ile rahatlama yaşayacağınız rivayet edilir. Aynı şekilde falda uzay gemisi görmek de para manasına gelir. Kişinin eli bollaşacak, borçlarını ödeyecek veya yatırım yaparak mal, mülk sahibi olacağı yorumuları yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.