Falda Tüfek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tüfek görmek ne demek? Falında tüfek çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tüfek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tüfek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tüfek Görmek Ne Demektir?

Kahve falı yorumcularına göre kahve falında tüfek görmek, ufak tefek sorunlar manasına gelir. Fal baktıran kimsenin iş arkadaşlarıyla yahut komşularıyla birtakım küçük tartışmalar yaşayacağı rivayet edilir. Bu tartışların boyutu büyük olmayacak, ufak tatsızlıklar olarak değerlendirilecektir lakin kişinin olumlu tavrı sayesinde kısa sürede çözülecektir. 

Falda tüfek görmek hakkında kimi falcılar adalet, ahlak ve saygınlık manalarına geldiğini söyler. Falında tüfek çıkan kimse için birçok falcı, bu kimsenin adil davranışları, ahlaklı hareketleri ve insanlarla olan iyi ilişkileri sayesinde çevresinde saygı gördüğü ve örnek kimse olarak gösterildiğini söyler.

Kimi falcılara göre ise falda çıkan tüfek demek maddi sıkıntı demektir. Tüfeğin çevresinde bulunan şekillere göre farklı anlamlara da yorumlanır lakin genellikle maddi sıkıntılar sebebiyle eşinizle ya da sevgilinizle aranızda sorunlar çıkacak denir. Bu sorunlar gizli tutulsa da içten içe sıkıntıya sebebiyet verebilir. Bu yüzden maddi konulara biraz daha ağırlık vermeniz ve harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız tavsiye edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.