Falda Topuklu Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda topuklu ayakkabı görmek ne demek? Falında ayakkabı çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen topuklu ayakkabı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Topuklu Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Topuklu Ayakkabı Görmek Ne Demektir?

Falda topuklu ayakkabı görmek, zun vadede mutlu olmak manasına gelir. Usta falcılara göre falda çıkan topuklu ayakkabı sonu mutluluk ile bitecek bir uzun serüvendir. Bu yolda bazı aksilikler veya sıkıntılar ile elbette karşılaşacaksınızdır fakat sabredip sonuna ulaatığınız vakit gerçekten mutlu olacak ve iyi ki sabır göstermişim diyeceksiniz.

Kimi falcı, falda topuklu ayakkabı çıkması hakkında direnmek demektir. Bu falcılara göre yakın arkadaşınız ile ya da sevgiliniz-eşiniz ile yaşayacağınız sorunlar sizi biraz yıpratacaktır. Bu sorunlara karşı umudunuzu yitirip düzelmeyeceğini düşünmek yerine, onların üstesinden gelebileceğinizi düşünmeniz ve bunu karşı tarafa da hissettirmeniz çok önemlidir çünkü sizde olan dirayet ile her şeyi eskisi gibi güzel hale getirebilirsiniz.

Kahve falı yorumcularının kimine göre kahve falında topuklu ayakkabı görmek, dikkatli olmanız manasına gelir. Bu yorumcular nasıl ki topuklu ayakkabı giydiğiniz zaman denge kayıpları yaşıyor ve düşmemek için fazlaca gayret gösteriyorsanız aynısını hayatınıza da uygulamalısınız demişlerdir. Atacağınız adımlara dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız fakat iyi düşünmeden yapacağınız işlerin ve hareketlerin sonunda sizi olumsuz durumlar karşılayabilir ve tökezleyebilirsiniz.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum