Falda Testere Görmek Ne Anlama Gelir

Falda testere görmek ne demek? Falında testere çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen testere neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Testere Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Testere Görmek Ne Demektir?

Falda testere görmek demek, sıkıntı manasına gelir. Falında testere çıkan kimse hakkında usta falcılar karşılaşacağı sıkıntılardan bahseder. Bu sıkıntılar dışarıdan gelecek sıkıntılar değildir. Etrafında bulunan yakın olduğu kimseler tarafından yaratılacak ve daha çok can sıkacak sıkıntılardan bahsedilir. Bu yüzden fal baktıran kimse bu aralar çevresinde olup bitenlere karşı gözünü açık tutmalıdır.

Kimi falcı, falda testere çıkması düşmanlıktır demiştir. Bu falcılara göre fal sahibinin gizli düşmanları vardır. Gizli düşmanlar oldukça sinsidir ve arkanızdan saldırırlar. Dost sandığınız kimseler arasından çıkan gizli düşmanlar ise en tehlikelisidir ve hayatınızı alt üst edebilirler. Fal sahibi dikkatli olmalı ve çalışıyorsa özellikle iş yaşamından gelecek tehlikelere karşı hazır bulunmalıdır.

Kahve falı yorumcularının bazıları kahve falında testere görmek hakkında aksaklık kelimesini kullanır. Karşılaşacağınız aksaklıklardan ve yolunda gitmeyen işlerden dolayı bir takım zorluklar yaşayacaksınız denir. Bu sıkıntılar iş yaşamında ve sosyal yaşantınızda meydana gelecektir. Ufak tartışmalar, rakiplerle girilen mücadelelerde geri düşme ve yeni girişeceğiniz işlerde hayal kırıklığı yaşama gibi olumsuz durumlara karşı ruhsal drumunuzu hazır tutmalısınız diye tavsiye edilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.