Falda Telefon Görmek Ne Anlama Gelir

Falda telefon görmek ne demek? Falında telefon çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen telefon neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Telefon Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Telefon Görmek Ne Demektir?

Falda telefon görmek demek, haber manasına gelir. Telefon şekli fincanın üst tarafındaysa yakın zaman içinde, fincanın dibine doğruysa daha uzun zamanda gelecek haberden bahsedilir. Usta falcılara göre, falda telefon çıkması sevgilinizden, eşinizden yahut birinci derece yakın akrabalarınızdan hoşunuza gitmeyecek haber demektir. Telefonun şekli silik ya da çok net değilse, bu haber çok fazla ilgilenmeyeceğiniz haber demektir. Lakin telefon simgesi koyu olursa o zaman sizi öncelikle ilgilendiren ve kafanıza takılacak haber manasına gelir.

Kimi falcı, kahve falında telefon görmek hakkında kıyısından dönmek kelimesini kullanır. Başınıza gelecek bir işten, bir felaketten son anda kurtulacağınız söylenir. Etrafındaki diğer şekillere göre hangi iş olduğu yorumu yapılsa da bu özellikle maddi konularla alakalıdır. Yaptığınız bir girişim, ortaklık gibi durumların son anda sizi borç batağına sürüklemekten kurtardığı rivayet edilir. 

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan telefon arada kalmak demektir. İki kimsenin arasında kalacağınız rivayet edilir. Bu sosyal yaşamınızda olabileceği gibi iş yaşamınızda da olabilir. İş yaşamı için yorumcular iki iş seçeneği arasında kalmak tabirini de kullanmışlardır. Karşınıza çıkan yeni iş fırsatını düşünürken mevcut olanı da tekrar gözden geçirip bir türlü kararsız kalma durumundan bahsedilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.