Falda Tekerlek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tekerlek çıkması ne anlama gelir? Falda tekerlek gören kimse bu falı nasıl yorumlamalıdır? Falda tekerlek görmek hakkında falcılar ne der? Cevaplar haberimizde...
Falda Tekerlek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tekerlek Görmenin Manası ve Fal Yorumu

Falda tekerlek görmek, şans manasına gelir. Falda tekerlek çıkması hakkında çoğu falcı, şansın size doğru döndüğünü söyler. Falında tekerlek çıkan kimse şansının yardımıyla gireceği işlerde başarılı olacaktır. Karşısına hiç beklemediği fırsatlar çıkacak ve onları değerlendirebilirse güzel günler onunla olacaktır.

Kimi kahve falı bakan kimseler tekerlek hakkında olumsuz görüşler belirtmiştir. Onlara göre tekerlek kaza ve bela manalarına gelir. Falında at arabası tekerleği yahut otomobil tekerleği çıkan kimse çevresine dikkat etmelidir çünkü başına bir kaza gelebilir denir. Yine bu falcılara göre tekerlek kötü haber getirecek elçi demektir. Tekerleğin büyüklüğüne göre getireceği haberin tez vakitte geleceği yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.