Falda Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tavuk görmek ne demek? Falında tavuk çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tavuk neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tavuk Görmek Ne Demektir?

Falda tavuk görmek demek, mutlu haber ve şifa manalarına gelir. Usta falcıların yorumlarına göre kahve falında tavuk görmek öncelikle kuşlar familyasından olması sebebiyle haber demektir. Tavuk, mutlu haber getirir. Bu haber kısa sürede gelmeyecektir lakin genel olarak falda görülecek sayılarla ilişkili olarak orta ve uzun vadeli haberden bahsedilir. Diğer manasına baktığımızda ise falda çıkan tavuk, şifa demektir. Hastaysanız yahut hastanız varsa iyi olacağı rivayet edilir. Kahve falı yorumcularına göre tavuk yahut horoz sağlık müjdesidir.

Kimi falcı, falda tavuk görmek hakkında boşa giden emek tabirini kullanır. Bu falcılara göre fal baktıran kimse gereksiz ve boş işlerle meşguldür. Karşılığını alamayacağı ve kendisine hayır gelmeyecek bu işlere gereğinden fazla önem vermesi neticesinde hem parasını hem de zamanını kaybetmektedir. Bu sebebple yapacağı işler konusunda daha dikkatli olmalı ve uğraştığı boş işler varsa daha fazla vakit kaybetmeden onları terk etmelidir.

Bazı falcılar ise falda görülen tavuk uyarı manasına gelir. Bu uyarılar genelde olumlu giden şeylerin bozulmaması içindir. Fal sahibi hayatında yolunda giden şeyleri göz ardı etmemeli ve gereken özeni göstermelidir. Bu uyarı genelde sağlık, ilişkiler, iş hayatı gibi durumları kapsar. Yolunda gitmeyen durumlar sebebiyle yolunda olan şeylerin bozulabileceğine dair uyarıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.