Falda Tahterevalli Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tahterevalli görmek ne demek? Falında tahterevalli çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen tahterevalli neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Tahterevalli Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tahterevalli Görmek Ne Demektir?

Falda tahterevalli görmek, sıkıntı demektir. Usta falcılara göre falında tahterevalli çıkan kimsenin karşısına çıkacak seçeneklerle sıkıntılar yaşayacağı söylenir. Bu sıkıntılar genelde kararsızlıktan ileri gelecektir. İki iyi ya da iki kötü seçenek arasında hangisinin tercih edileceğine karar vermek oldukça güç olacaktır çünkü seçenekler aynı tahterevalli gibi bir taraf seçilse acaba diğer taraf daha mı ağır basacak diye düşündürecek ve kararsızlık durumuyla birlikte ruhsal sıkıntı yaşatacaktır.

Kimi kahve falı yorumcuları, kahve falında tahteravalli görmek hakkında etrafındaki şekillere göre yorum yapılacağını belirtmişlerdir. Tahteravallinin çevresinde hangi şekil varsa ona göre farklı yorum yapılıyor olsa da genelde falcılar arasında hakim olan görüş iki seçenek arasında kalmaktır. Bazı falcı, fal baktıran kimse iki insan arasında da kalabileceğini söylemiştir. Bu durumda seçenekten ziyade iki insandan birini seçmek zorunda olmadığı fakat ona anlatılanlara göre tavır alıp almama konusunda düşüneceği iki insandan bahsedilir. Kısacası fal sahibi için kolay olmayacak seçimlerin olacağına ve sıkıntılı zamanlar geçirileceğine yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.