Falda Tabak Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda tabak görmek ne demek? Kahve falında tabak görmek hakkında usta falcılar ne diyor? Falında tabak çıkan kimse bunu nasıl yorumlamalıdır? Cevaplar ve fal yorumu bu haberimizde...
Falda Tabak Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Tabak Görmek Ne Demektir?

Falda tabak görmek, çoğu falcı için zenginlik ve huzur manalarına gelir. Falcılar falında tabak çıkan kimse hakkında çektiği sıkıntıların çok hızlı biçimde ortadan kalkacağını ve huzura kavuşacağını söyler. Hatta tabak görmek, size tabakla sunulacak para demektir. Bir yerden gelecek toplu paraya işarettir. Bu para ile eliniz rahatlayacak, borçlarınız varsa ödeyecek ve rahatlayacaksınız.

Kimi falcıya göre falda tabak görmenin manası, birtakım noksanlıklara işaret eder. Bu noksanlıklar hafif canınızı sıkabilir fakat çok can sıkıcı olmayacaktır. Ufak bir tartışma ya da anlaşmazlık gibi sebeplerden dolayı yaşanacak ve sonra kısa sürede telafi edilecektir. Bu tartışmaların meydana gelmesinde kıskanılıyor olmanızın da etkisi bulunmaktadır.

Falda çıkan tabak aynı zamanda hasetlik manasına gelir. Elde ettiğiniz başarılar ve yaptığınız hareketler sebebiyle dikkat çekiyor ve kıskanılıyorsunuz derler. Bolluk ve bereket yorumunu yapan falcılar ayrıca ailenize gelecek kötü bir haberden bahseder lakin el birliği ile bunun üstesinden geleceğinizi belirtirler.

kahve-falinda-tabak gormek.jpg

Kahve falında tabak görmek, hakkında bazı falcılar berekettir der. Tabak sonuçta yemek için kullandığımız bir nesnedir. Falda tabak çıkması hanenize gelecek bolluk ve bereket timsalidir. O yıl içinde sofranızın bereketi olacak denir. Eğer şu an maddi sıkıntı çekiyorsanız, düzeleceğine dair müjde niteliği taşır.


Kahve Falında Plastik Tabak Görmek

Falda plastik tabak görmek, kişinin çevresindeki bir dostunun hayallerine kavuşamayacağına, ona elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, müjdeli bir haber alacağına delalet etmektedir.


Kahve Falında Kırılmış Tabak Görmek

Falda kırılmış tabak görmek, hayırlı yorulmaz. Kişinin maddi sorunlarının ortaya çıkacağına, her gününün aksi olacağına, dostlarından çok büyük bir kazık yiyeceğine, bir sevdiğini kaybedeceğine alamet eder.


Kahve Falında Tabağı Görmek

Falda çorba tabağı görmek fal sahibinin, çok sevineceği bir haber alacağına, hayatındaki gelişmelerin iyi yönde olacağına, çok para kazanacağı fırsatlar elde edeceğine, bu fırsatları değerlendirdiği taktirde çok zengin olacağına işaret eder.


Kahve Falında Tabağı Görmek

Falda yemek tabağı görmek, kişinin hayatında yaşanacak olumlu gelişmelere, hayırlı fırsatlara, bol kazanca işaret eder. Ayrıca kısmetinin açılacağına ve hayırlı bir eş sahibi olacağına, evlatlarıyla gurur duyacağına delalet eder.


Kahve Falında Tabağı Görmek

Falda servis tabağı görmek, gerçekleşmesini istediği bazı olayların yavaş yavaş gerçekleşeceğine, evlenmek istiyorsa yakın zaman içerisinde hazırlıklara başlanacağına, kişiyi çok huzurlu ve mutlu günlerin beklediğine rivayet eder. 


Kahve Falında Çay Tabağı Görmek

Falda çay tabağı gören kişi, ferah bir ömür geçireceğine, hayatında her daim mutlulukların yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı günleri geride bırakıp huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.


Kahve Falında Tatlı Tabağı Görmek

Falda tatlı tabağı görmek, kişinin hayırlı olaylar yaşayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hasta bir yakınının şifa bulacağına, iş hayatında çok fazla para kazanıp lüks bir ömür süreceğine alamet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.