Falda Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda sivrisinek görmenin anlamı nedir? Kahve falında çıkan sivrisineği fal yorumcuları nasıl yorumlar? Kişi ile ilgili nelere işaret edip kişinin nelere dikkat etmesi gerekir? İşte cevapları...
Falda Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Sivrisinek Görmenin Anlamı Nedir?

Falda sivrisinek görmek, düşman anlamına gelir. Ünlü fal yorumcuları, kişinin yakınındaki birinin gizli bir düşmanlık beslediği ve sürekli olarak kişinin arkasından kuyusunu kazmaya çalıştığı yorumunu yapar. Bu nedenle faldaki sivrisinek simgesi bir uyarı anlamı taşır. Fal baktıran kişi çevresindekilere dikkatli, gelecek olan herhangi bir saldırıya karşı da tedbirli olması gerekir.

Kahve falı yorumcularından bazılarına göre falda görünen sivrisinek simgesinin durumuna ve konumuna göre dikkat edilmesi gerekir.  Falda kanatları açık sivrisinek görmek, kişinin düşmanının burnunun dibinde olduğunu belirtir. Eğer faldaki sivrisinek simgesi tabakta çıkmış ise kişinin ailesi ile arasını bozmaya çalışan kişiye işaret eder.

Kimi falcı, kahve falında çıkan sivrisinek hakkında kişinin aşk hayatında zorlu bir dönem yaşayacağı yorumunu yapar. Kişinin ilişkisine dahil olacak üçüncü kişiye işaret eder. Fal sahibi, ilişkisine karışmaya çalışan bu üçüncü bir kişi yüzünden birtakım sıkıntılar yaşayabilir. Bu nedenle fal sahibinin bir an önce bu üçüncü kişiyi aradan çıkarması gerekir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.