Falda Şimşek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda şimşek görmek ne demek? Falında şimşek çıkan kimse için bunun yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda görülen şimşek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Şimşek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Şimşek Görmek Ne Demektir?

Falda şimşek görmek demek, korku ve endişe manalarına gelir. Usta falcılara göre kahve falında şimşek görmek, kısa süre içinde gerçekleşecek endişe everici olaylara işaret eder. Bu olaylar fal sahibinin keyfini kaçıracak ve onu mutsuz edecek gelişmelerdir. Şimşek ışıktır. Bu yüzden düntadaki en hızlı şeydir. Buna istinaden yorumcular başınıza gelecek olayın çok kısa sürede gerçekleşeceğini ve neredeyse aniden hayatınıza dahil olacağını belirtirler.

Kimi falcı, falda şimşek çıkması için hastalık ve ölüm manasını işaret eder. Bu falcılara göre fincanın solunda kalan ve ev ya da insan gibi şekillerin üzerine doğru inen şimşek görmek hanenize ya da başınıza gelecek hastalığa yahut felakete işarettir. Lakin kahve falı şekillerinde şimşeğe benzer çok fazla şekil olduğu için bunu iyi ayrt etmek ve çevresindeki şekiller ile birlikte yorumlamak gerekmektedir. Mesela şimşeğin yanında güneş görünüyorsa bu küçük ve can sıkıcı olay manasına gelir. Şimşeğin ardından havanın açılacağına ve kötülüklerin dağılarak mutluluğun geleceine yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.