Falda Şapka Görmek Ne Anlama Gelir

Falda şapka görmek ne demek? Falında şapka çıkan kimse için fal yorumu nasıl yapılır? Kahve falı yorumcularına göre falda şapka neyi ifade eder? İşte cevaplar...
Falda Şapka Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Şapka Görmek Ne Demektir?

Falda şapka görmek demek, başarıdır. Falcılara göre falında şapka gören kimse büyük başarılara imza atacaktır. Kimi falcı ise büyük başarı diye ksııtlamaz ve her türlü başarıdan bahseder. Özellikle iş yaşamında başarılar elde edileceği ve ünvan artışı, ikramiye alma veya maaşa yapılacak zam habercisidir.

Kimi kahve falı yorumcularına göre falda şapka çıkması, can sıkıcı gelişmelere de işaret etmektedir. Falda görülen şapka, yeni atılacağınız işlerde karşınıza çıkacak sıkıntılara işarettir. Eğer yeni atılım yapma ya da ortaklık kurma gibi düşünceleriniz varsa biraz daha düşünmeniz tavsiye edilir.

Bazı bakıcılar için kahve falında şapka çıkması sabır demektir. Başınıza gelecek kötü gelişmelere karşı sabırlı olmanız önerilir çünkü sabır sınavı denebilecek bu sınavı atlattığınız zaman mutlu sona ulaşacak ve mükafatınızı alacaksınız denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.