Falda Parmak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında parmak görmek ne anlama gelir? Falda çıkan parmak neyi ifade eder? Kahve falında çıkan parmak sembolü hangi durumları anlatır?
Falda Parmak Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Parmak Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı kahve falında çıkan parmak şeklini şöyle yorumlar:

Falda parmak görmek, zarar ve felaket olarak ifade edilir. İş hayatında yapılan plan ve projelerin suya düşeceğini, her şeyin istenildiği gibi olmayacağını anlatmaktadır. Başarısızlık nedeniyle iş hayatında iflasın eşiğine gelecektir. 

Kahve falı yorumlarına göre falda parmak sembolü görmek, kişinin ibadetlerinden uzaklaştığını, yerine getirmediğini anlatmaktadır. 

Kahve falında parmak görmek, cömert, sevgi ve huzurun simgesidir. Fal sahibinin yaşadığını mutlu ve huzurlu günlerin biteceğini, yerini umutsuzluk ve kararsızlık alacaktır. Özel yetenek ve beceriler sayesinde işlerin yoluna gireceğini ifade eder.

Falda parmak çıkmasının anlamı, aşk hayatının dolu dizgin, mutlu mesut ilerleyeceğini anlatır. Kişinin sevgisiyle, eşiyle mutlu bir hayat süreceğini işaret etmektedir.  

Kahve falında parmak çıkması, kısmeti temsil eder. Hayırlı bir kısmet ile yapılacak evliliğie yorumlanır. Eğer kişi evli ise erkek evladı olacağını ifade eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum