Falda Limon Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında limon görmek falcılara göre farklı şekillerde yorumlanabilir. Fal bakanlar tarafından falda limon görmek şu şekilde yorumlanır:
Falda Limon Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Limon Görmek Ne Demektir?

Birçok falcı, kahve falında çıkan limon şeklini şu şekilde yorumlar:

Kahve falında limon görmek, bozuk olan sinirlerinizin yatışacağına, sıkıntılarınızın ve hüzünlerinizin yok olacağına yorumlanır. Kahve falında limon çıkması, yakın zamanda varlıklı biriyle arkadaşlık kuracağınıza lakin bu kişiyle kafanızın bir türlü uyuşmayacağına ve problemler yaşayacağınıza işarettir. 

Kahve falı yorumcularının bir kısmı ise falda görülen limonu, falına bakılan kimsenin yakın zamanda kendisine hem maddi hem manevi kazanç sağlayacak bir dost edinerek bu kişiyle girecekleri işlerde başarılı olacaklarına yormaktadır. Bazı falcılar ise falda limon çıkmasını, art arda yaşanacak hayal kırıklıkları, partnerinizle aranıza sizi kıskandıracak birilerinin gireceği ve beraberliğinizin zarar göreceği ile açıklamaktadır.  

Falda limon şekli görmek, çalışma veya eğitim yaşamınızdaki muvaffakiyetlerinizin devam edeceğine, bu muvaffakiyetlerin etrafınızdakiler tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir. Aynı şekilde falda görülen limon, fal sahibinin etrafında kendisini çekemeyen kıskanç birilerinin olduğuna yorulur. Kimi zaman da bu fal, ummadığınız anda kötü bir hadise ile karşılaşacağınıza ve darmadağan olacağınıza alamet eder. Aynı zamanda falda çıkan limon, bir yakınınızı üzeceğinize ve af dileyerek gönlünü almanız gerektiğine işarettir.

 

NeOldu.Com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.