Falda Kuyu Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuyu görmek ne demek? Falında su kuyusu çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuyu neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuyu Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuyu Görmek Ne Demektir?

Falda kuyu görmek aldatmak demektir. Usta falcılara göre falında kuyu çıkan kimsenin aklı sevgilisinden başka birine meyil etmiştir. Bu son derece tehlikelidir. Özellikle evli kimseler bu hataya düşmeden geri dönmelidir. Etrafınızda bulunan bu kimse sizi etkilemiş olsa da sizi seven birini aldatmak ona yapılacak en kötü şeydir.

Kimi falcı için kahve falında kuyu görmek düzenbazlık demektir. Bu falcılar fal sahibinin tanıdığı kimse tarafından kandırılacağını söyler. Kişinin güvenini boşa çıkaran ve onu hayal kırıklığına uğratan bu kimse gerçek yüzünü göstermiş olur. Sahte bir arkadaştan kurtulmak bakımından iyi olacaktır.

Kahve falı yorumcularının kimileri ise falda çıkan su kuyusu yanlış işler demektir. Fal baktıran kimse yanlış işlerin peşindedir. Bu işler ona zarar getirmekten başka işe yaramayacaktır. Kişinin vaktini boşa harcadığı ve tehlikeli sularda yüzdüğü söylenir. Ayrıca bu yorumculara göre falda su kuyusu görmek hastalık demektir. Fal sahibi hastalık ile uğraşacak denir. Eğer ağır hastası varsa ölüm demektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.