Falda Kuyruklu Yıldız Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuyruklu yıldız görmek ne demek? Falında kuyruklu yıldız çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuyruklu yıldız neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuyruklu Yıldız Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuyruklu Yıldız Görmek Ne Demektir?

Falda kuyruklu yıldız görmek vuslat manasına gelir. Sevdiğiniz kişi ile görüşeceğinize yorumlanır. Usta falcılara göre falında kuyruklu yıldız gören kimse ayrı düştüğü sevdiği ile buluşacaktır. Sevgilisi olmayan kimse için sevdikleriyle buluşacağı ve gurbetlik durumunun yakın zamanda biteceği rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında kuyruklu yıldız görmek dileğinizin gerçek olmasıdır. Bu falcılara göre hep olmasını arzu ettiğiniz ve bunun için dua ettiğiniz şey gerçekleşecek denir. Kuyruklu yıldız fal baktıran kimseye şans getirir ve umutlarını tazeler. Ayrıca kimi yorumcu bu falın maddi kazanç getireceğini de rivayet eder.

Kahve falı yorumcularına göre ise falda çıkan kuyruklu yıldız misafir demektir. Uzak yerden gelecek misafir olduğuna yorumlanır. Uzaklarda yaşayan bir arkadaşınız ya da akrabanız varsa ziyaret planı yaptığı ve misafiriniz olacağı söylenir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.