Falda Kuş Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuş görmek ne demek? Falında kuş çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuş neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuş Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuş Görmek Ne Demektir?

Falda kuş görmek haber manasına gelir. Falında kuş çıkan kimse uzaktan haber alır diye yorumlanır. Usta falcılara göre falda çıkan kuş, fal sahibine uzaktan haber getirecektir. Gelecek haber hayırlı olacaktır ve kişiyi mutlu edecektir. Falda görülen kuş bazen misafir olarak yorumlanır. Bir süredir görüşmediğiniz kimse gelecek ve misafiriniz olacak derler.

Kimi falcı için kahve falında kuş görmek bazı durumlarda kötü manaya gelir. Eğer falınızda büyük kafası olan bir kuş görüyorsanız bu düşman demektir. Aynı şekilde falda yırtıcı kuş görmek de tehlikelidir. Etrafınızda bulunan ve sizin kötülüğünüzü isteyen kimseler olduğuna işaret eder. 

Kahve falı yorumcularının kimisi ise falda kuş çıkması iki şekilde yorumlanır der. Eğer falda tek başına duran kuş varsa o zaman bu maddi sıkıntıya işarettir. Falda kuş sürüsü görmek ise evinize gelecek bolluk ve bereketin, artacak maddi kazancınızın göstergesidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum