Falda Kuru Kafa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuru kafa görmek ne demek? Falında kuru kafa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuru kafa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuru Kafa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuru Kafa Görmek Ne Demektir?

Falda kuru kafa görmek kötü insanlar manasına gelir. Çevrenizde bulunan insanlara yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında kuru kafa gören kimse arkadaşlarına dikkat etmelidir. Arkadaş çevresi içinde yer alan kötü kalpli kimseler günü geldiğine kötülük yapacaktır. Bu kimseleri şimdiden tespit etmeli ve aradaki mesafeyi korumalıdır. Aksi halde o kişiden zarar gelecek ve kişi oldukça üzülecektir.

Kimi falcı için kahve falında kuru kafa görmek iş hayatındaki rekabete işarettir. Çalışan kimseler için iş yerinde aynı ortamda çalıştığı kiişilerden bazıları hem arkadaşı hem de rakibidir. Bu kişiler mevzu kendi çıkarları olduğu zaman kişiyi yolda bırakmaktan çekinmeyeceklerdir. Kişi bu durumun bilincinde olmalı ve rakiplerini her zaman dikkate almaldır.

Kahve falı yorumcularının bazısı ise falda çıkan kuru kafa yoğun duygular yaşanacak döneme işarettir demiştir. Onlara göre fal baktıran kimse hormonel ya da strese bağlı olarak en mutlu, en üzgün, en heyecanlı, en sıkıntılı vb. gibi ruh hallerini yaşayacaktır. Bu geçici bir dönemdir. Sakin olmaya çalışmak ve gerekirse destek almak faydalı olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.