Falda Kurtlu Elma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kurtlu elma görmek ne demek? Falında elma kurdu çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan elma neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kurtlu Elma Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kurtlu Elma Görmek Ne Demektir?

Falda kurtlu elma görmek kısa süreli duygu değişimleri manasına gelir. Alacağınız haberlerin kısa süreli getireceği mutluluğa yorumlanır. Usta falcılara göre falında kurtlu elma çıkan kimse sevineceği bir haber alır lakin bu habere çok fazla sevinmemelidir. Akabinde kötü haberler onu beklemektedir. Gelecek kötü haberlere de çok üzülmemeli ve kendini yıpratmadan atlatmaya çalışmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında kurtlu elma görmek işlerin ters gitmesi demektir. Elma düzgün giden işlerinizi simgelerken, elmadan başını çıkarmış kurt şekli tersliktir. İşlerinizin arka planında atladığınız ya da ertelediğiniz şeyler yüzünden çıkmazlara düşeceksiniz denir. Bu durumlara karşı kontrollü ve hazır olmalısınız diye yorumlanır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kurtlu elma çıkması kötü kimseye işaret eder. Bu kimse tarafından size kötülük geleceğine yorumlanır. Ne zaman ya da hangi şekilde kötülük yapacağı faldaki diğer şekillere göre yorumlanır fakat en çok yorumlanan şekliyle kıskandığı ve kendine rakip gördüğü için başınıza iş açacak denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.