Falda Kürsü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kürsü görmek ne demek? Falında kürsü çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kürsü neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kürsü Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kürsü Görmek Ne Demektir?

Falda kürsü görmek başarı sembolüdür. Kahve falında nadir çıkan şekillerden birisidir. Usta yorumcuların dediğine göre falında kürsü çıkan kimse büyük başarılara imza atar. Başarının büyüklüğü kişinin yaptığı işler, yaşantısıyla ve çevresiyle alakalıdır. Bu yüzden çevresindeki diğer insanların yapamadığı hatta cesaret bile edemediği konularda başarı sağlar ve örnek kişi olarak gösterilir.

Kimi falcı için kahve falında kürsü görmek çok para demektir. Bu falcılar kişinin iyi paralar kazanacağını rivayet eder. Fal baktıran kimse yapacağı atılımlarla ya da yatırımlarıyla ilerleyen zamanlarda büyük paralar kazanacaktır. Çalışan kimseler ünvan kazanarak yükselecek ve iyi yerlere geleceklerdir. Tüccar olanlar işlerini büyütecek, ortaklıklar kuracak ve ömür boyu yetecek birikimi kazanacaklardır. 

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kürsü çıkması önemli haber ve önemli karar manalarına gelir. Bu yorumcular fal sahibi için yakın zaman içinde önemli bir haber alacağını söyler. Bu haber hayatının gidişatını iyi ya da kötü yönde değiştirebilir. Ayrıca kişi bir karar vermek durumunda kalacaktır. İki şık arasında kalacak ve bu kararı alırken oldukça zorlanacaktır. Karar vermeden önce iyi düşünmeli, gerekli yerlere danışmalı ki sonradan pişman olmasın derler.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum