Falda Kürek Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kürek görmek ne demek? Falında kürek çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kürek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kürek Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Kürek Görmek Ne Demektir?

Falda kürek görmek emeklerin karşılığını almak manasına gelir. Usta falcılara göre falında kürek gören kimse bir süredir yapmaya çalıştığı işin sonuna ulaşacaktır. Sonuç istediği gibi olacaktır. Verdiği emeklerin karşılığını alacak ve manevi haz duyacaktır. Bazı falcılara göre çalışan kimse için emek vererek yaptığı işin maddi karşılığı da olacaktır.

Kimi falcı, kahve falında kürek görmek hakkında sakin olmanızı gerektirecek döneme giriyorsunuz der. Bu falcılara göre duygusal anlamda dengeniz bozulabilir, yaşadığınız sıkıntılar ruhsal durumunuzu etkilemiş olabilir. Bu yüzden ani çıkışlar yapabilir ve öfke kontrol sorunları çekebilirsiniz. Bu durum ile karşılaşırsanız sakin kalmaya çalışmalı ve alacağınız kararları sakin kafa ile almalısınız diye tavsiye edilir.

Kahve falı yorumcularının bazısı ise falda çıkan kürek aile içinde yaşanacak sorunlar anlamına gelir demiştir. Onlara göre fal baktıran kimse ailesiyle bazı konularda anlaşmazlıklar yaşayacak ve öfkelenecektir. Aynı şekilde sevgilisiyle ya da eşiyle de arasında soğuk rüzgarlar esecek ve tüm bunlar bir araya gelince fal sahibi için büyük stres ve sıkıntı yaratacaktır. Yorumcuların tavsiyesine göre mantıklı hareket etmeli ve yapıcı tavırlarla durumu tersine çevirmeyi bilmelidir.


Kahve Falında Kürek Çekmek

Falda kürek çekmek, kişinin her konuda yanında olan birisi olacağına, en zor zamanlarında bile imdadına koşacağına işaret eder. Falda kürek çekmek, kişinin zor sıkıntılı günlerini geride bırakıp feraha ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder. 

 kahve-falinda-kurek-cekmek.jpg

Kahve falında kürek görmek, kişi eğer genç ise hayır ve şer demektir. Fal sahibinin adımlarını dikkatli bir şekilde atması sayesinde başarılara ulaşacağına işaret eder. Eğer kişi olgunluğa erişmiş ise, çok büyük bir yanlış yapacağı ve bu yanlıştan dönemeyeceği anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Kürek Tutan Çocuk Görmek

Kahve falında kürek tutan çocuk görmek, fal sahibinin yeni bir kısmeti olacağına, bu kısmetinin sayesinde hayatını dolu dolu yaşayacağına, hayattan zevk almaya başlayacağına, bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.


Kahve Falında Kürek Tutan Adam Görmek

Falda kürek tutan adam görmek, kişinin işinde giderek kademe kademe yükseleceğine ve her geçen yıl kazancının katlanacağına işaret eder. Kişinin ilerleyen yaşlara geldiğinde maddi sıkıntısının biteceğine, feraha erip huzurlu bir ömür geçireceğine delalet eder.


Kahve Falında Kürek Tutan Erkek Görmek

Kişinin falında kürek tutan erkek görmesi, sorumluluk sahibi birisi olduğuna delalet eder. Kişinin daha konforlu ve daha iyi kazancı olan bir iş bulacağına, bu işte kendisini kanıtlayacağına işaret eder. 


Kahve Falında Kürek Tutan Kadın Görmek

Falda kürek tutan kadın görmek, kişinin aşk hayatının çok renkli geçeceğine, fakat iş hayatının tam tersine olumsuzluklar ve şanslıklarla dolu olacağına delalet eder. Kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.