Falda Kurbağa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kurbağa görmek ne demek? Falında kurbağa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kurbağa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kurbağa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kurbağa Görmek Ne Demektir?

Falda kurbağa görmek olumsuz manalara gelir. Kişinin başına gelecek kötü olaylara yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında kurbağa şekli gören kimsenin başına kötü olay gelir yahut kötü haber alır. Özellikle sosyal hayatta başına gelecek kötü olaylar ve hastalık durumlarının olacağı rivayet edilir. Ayrıca bir tanıdığından gelecek kötü haber ile üzülecek ve kötü zamanlar geçirecek denir.

Kimi falcı için kahve falında kurbağa görmek ayrılık manasına gelir. Bu falcılara göre kişi sevdiği kimseler tarafından aldatılacaktır. Sevgilisinin aldatması ile ilişkisi sonlanacak ve karamsar günler geçirecektir. Aşk hayatındaki kötü gelişmeler normal hayatını da etkileyecek ve kişiyi daha mutsuz edecektir. Fal baktıran kimse eğer böyle bir durumla karşılaşırsa arkadaşlarından yardım almalıdır. Yetersiz geliyorsa biz uzman desteğine başvurmalıdır denir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda çıkan kurbağa uyarı manasına gelir demiştir. Çalışan kimseler için iş yaşamında kötü olaylarla karşılaşılacağı söylenir. Kötü gidişat işten atılmanıza kadar gidebilir. Fal sahibi çalışmıyorsa, günlük yaşantısında ve aile içinde bazı sıkıntılar yaşayacağı rivayet edilir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.