Falda Kurabiye Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kurabiye görmek ne demek? Falında kurabiye çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kurabiye neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kurabiye Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kurabiye Görmek Ne Demektir?

Falda kurabiye görmek hayırlı gelişmeler olacağı manasına gelir. Özellikle aile hakkında yorumlanır. Usta falcılara göre falında kurabiye gören kimse ailesi ile arasındaki sorunları çözer. Aralarında yaşanan meseleler tatlıya bağlanacak ve hiçbir şey olmamış gibi eski günlere dönülecektir.

Kimi falcı için kahve falında kurabiye görmek barışmak demektir. Bu falcılara göre yakın zamana kadar aranızın iyi olduğu fakat sonra tartışmalar yaşadığınız ve küstüğünüz kimse ile bir durum için bir araya gelmek zorunda kalacaksınız. Bu karşılaşma ve yeniden bir arada olma durumu içinizdeki nefreti eritecek ve barışmanıza vesile olacak yorumu yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre falda çıkan kurabiye hayırlı haber alacağınız manasıan gelir. Fal baktıran kimse evliyse çocuk habercisi, bekarsa kısmet haberi manasına gelir. Yorumculara göre alacağı haber ne olursa olsun fal sahibini çok mutlu edecektir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.