Falda Kupa Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kupa görmek ne demek? Falında kupa çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan metal kupa neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kupa Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Kupa Görmek Ne Demektir?

Kahve falı yorumcularına görfalda kupa çıkması aşk hayatınızın çalkantılı dönemler geçirmesi anlamına geldiğini belirtir. Yorumculara göre sevdiğiniz kimse ile aranızda süren bir iyi bir kötü hava bir süre daha devam edecek fakat sadakat konusunda hiç şüpheniz olmasın, yapılan hareketler boş ve anlamsız tavırlardan oluşuyor. Bunlar geçici olacak, sonra yerini daha huzurlu ve aşk dolu günlere bırakacaktır yorumu yapılır.

Falda kupa görmek unutulan bir işin tekrar gündeme gelmesi manasına gelir. Fal baktıran kimse için çoktan unutulmuş olmasına rağmen aniden gündem olacaktır. Usta falcıların dediğine göre falında kupa gören kimse yarım bıraktığı ve unuttuğu bir iş ile tekrar karşılaşır. Bu kez yarım kalan iş başına sıkıntı açacaktır. Bazı falcılar bu konuda farklı görüş belirtmiştir. Geçmişte yaptığınız iyi bir iş tekrar gündeme gelecek ve takdir edileceksiniz derler. Geçmişte değeri bilinmeyen konunun değeri zaman geçtikçe anlaşılacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kupa görmek yüksek mevkide kimse demektir. Bu kimseden menfaat elde etmeye yorumlanır. Bu falcılar fal sahibinin yüksek mevkiye ve güce sahip bir kimseden yardım isteyeceğini rivayet eder. Yardım istenen kimse gerek çevresiyle gerekse maddi gücüyle elinden geldiğince yardımcı olacak ve kişiyi oldukça memnun edecektir.


Kahve Falında Kupa Kızı Görmek

Falda kupa kızı görmek, kişinin sıkıntılarının ve dertlerinin en kısa sürede sona ereceğine, her zaman mutlu birisi olacağına, elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendirip hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

kahve-falinda-kupa-gormek.jpg

Falda kupa görmek, kişinin attığı adımları bilinçsiz bir şekilde atacağı, daha sonra pişman olacağı demektir. Ailesiyle arasının bozulacağı, etrafındaki insanlara ters bir şekilde davranacağı, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Kupa Kaldıran Adam Görmek

Falda kupa kaldıran adam görmek, fal sahibinin etrafındaki insanların kendisine bazı hain planlarının olacağına, bu hain planlara kişinin istemeyerek düşeceğine, maddi açıdan elinde avucunda hiçbir şey kalmayacağına alamet eder.


Kahve Falında Kupa Kaldıran Kadın Görmek

Falda kupa kaldıran kadın görmek, kişinin hayırsız evlat sahibi olacağına, evlatları yüzünden mahkemelik bazı durumlar yaşayacağına, evlatlarının başının dertten çıkmayacağına, kişinin sürekli evlatlarının arkasını toplayacağına rivayet eder.


Kahve Falında Porselen Kupa Görmek

Falda porselen kupa görmek, fal sahibinin yaşamı boyunca bir çok tadı tadabilecek vakti olacağına, yani dünyadaki bütün lezzetleri tadacağına, dünyayı gezebilecek kadar maddi gücünün olacağına, ailesiyle beraber mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğine işaret eder.


Kahve Falında Kupa Ası Görmek

Falda kupa ası görmek, kişinin bir arkadaşından büyük derecede maddi destek alacağına, arkadaşının bu yardımı kişinin ona olan bağlılığını arttıracağına, kişinin hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalet eder.


Kahve Falında Kupa Bardak Görmek

Falda kupa bardak görmek, kişinin hayatı boyunca karşısına çıkacak olan insanları kullanmaktan çekinmeyeceğine, kötü birisi olacağına, etrafındaki dostlarının azalacağına, hayatı boyunca kötülük yapmaktan korkmayan birisi olacağına delalet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.