Falda Kundak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kundak görmek ne demek? Falında kundak çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kundakta bebek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kundak Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kundak Görmek Ne Demektir?

Falda kundak görmek dileklerin gerçekleşmesi manasına gelir. Usta dalcılara göre falında kundak çıkan kimse arzu ettiği şeylere kavuşacaktır. Kişi çalışma hayatı içindeyse kendisine verilen işleri başarıyla yerine getirecek ve ünvanı yükselecektir. Ticaretle uğraşıyorsa alacaklarını toplayacak, satışları artacak, işlerini büyütecek ve istediği hayata sahip olacak. Çalışmayan kimseler için de gerek kendisi için gerekse evladı, arkadaşı ya da kardeşi için istediği şeyler gerçekleşecek yorumu yapılır.

Kimi falcı için kahve falında kundak görmek evlilik manasına gelir. Fal baktıran kimse bekar ise yakın zamanda için sevdiği kişi ile evleneceği söylenir. Kişinin sevdiği yoksa karşısına çok iyi bir kısmet çıkacak ve onunla tanıştığı anda evleneceği kimse olduğunu anlayacaktır. Falcılara göre fal sahibi evli ise falda çıkan kundak kız bebek manasına gelir. Çocuk habercisidir denir.

Kahve falı yorumcularının bazıları ise falda kundakta bebek görmek güvendiğiniz kişiler tarafından yüz üstü bırakılmak manasına gelir. Etrafınızda bulunan ve arkadaş olarak gördüğünüz kimseler tarafından güveniniz boşa çıkarılacak ve sizi biraz üzecektir fakat bu durum hangisi gerçek arkadaş hangisi değil anlamanıza yardımcı olacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.