Falda Kum Saati Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kum saati görmek ne demek? Falında kum saati çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kum saati neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kum Saati Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kum Saati Görmek Ne Demektir?

Falda kum saati görmek boşa vakit harcamak manasına gelir. Kişinin uğraştığı boş işler hakkında uyarı niteliği taşır. Usta falcıların söylediğine göre falında kum saati çıkan kimse sonu olmayan ya da ona fayda sağlamayacak işlerle vakit harcıyordur. Bu işler onun zamanıyla birlikte parasını da alıyordur. Fal sahibi zamanına önem vermeli ve boş işlerin peşinden gitmekten vazgeçmelidir.

Kimi falcı için kahve falında kum saati görmek sıkıntılardan hızlıca kurtulmak demektir. Bu falcılar kişinin çektiği sıkıntıların hızlıca biteceğini ve ferah günlerin geleceğini belirtirler. Onlara göre kum saatinde akan kum taneleri gibi borçlar, dertler, hastalıklar gidecek mutlu ve huzurlu günler gelecektir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kum saati kendinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırmanız gerektiği manasına gelir. Yorumculara göre fal baktıran kimse kendini ve sevdiklerini fazla ihmal etmiştir. Dünya koşuşturması içinde fırsat yaratmalı ve kendine biraz daha vakit ayırmalıdır. Ayrıca sevdiği kimseler, dostlar ve akrabalar ile daha fazla paylaşımda bulunmalı, kafasını dağıtmalıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.