Falda Kuğu Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kuğu görmek ne demek? Falında beyaz kuğu çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kuğu neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kuğu Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kuğu Görmek Ne Demektir?

Falda kuğu görmek kadın manasına gelir. Falında kuğu çıkan kimse hakkında usta yorumcular eğer fal sahibi erkekse etrafında güzel bir kadın olduğundan bahseder. Bu kadın alımlı ve çok güzel bir kadındır ve fal sahibinin dikkatini çekmektedir. Eğer kişi bekarsa bu kadın iyi bir kısmettir. Kadın kimsenin falında çıkan kuğu güzel bir arkadaşına işaret eder. Eğer kişi evliyse eşinin çevresinde güzel bir kadın olduğundan bahsedilir. Bu kadın eşinin aklını çelebilir. Dikkatli olmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında kuğu görmek aşk manasına gelir. Bu yorumculara göre fal baktıran kimse aradığı aşkı bulacaktır. Kişi zaten aşıksa ya da evliyse aşık olduğu kişi ile arasındaki ufak tefek pürüzlerin gideceği ve aşklarının yeniden alevleneceği yorumu yapılır. Bazı kahve falı yorumcularına göre faldaki kuğu gelin demektir. Kişinin ya da yakın olduğu akrabası yahut arkadaşının evleneceği müjdesi olarak yorumlanır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.