Falda Kovan Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kovan görmek ne demek? Falında kovan çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan arı kovanı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kovan Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Kovan Görmek Ne Demektir?

Falda kovan görmek, para ve başarı manalarına gelir. Kişinin başarı kazanacağına ve ardından maddi kazancın geleceğine yorumlanır. Usta falcılara göre falında arı kovanı çıkan kimse yaptığı işte çok başarılı olur. Bu başarı ile ünü yayılır ve bunun karşılığını zaman içinde alır. Hem maddi hem de manevi tatmin sağlar. 

Kimi falcı için kahve falında kovan görmek uyarı manasına gelir. Bu falcılara göre fal baktıran kimse nasıl olsa geliyor diyerek parasını boş şeylere harcamamalıdır. Başınıza gelecek musibet öncesinde size tasarruf etmeniz için uyarı işaretidir. Maddi kayıp yaşayacağınız ve epey zorlanacağınız rivayet edilir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kovan mülk demektir. Fal sahibinin istediği mülke kavuşacağına işarettir. Satın alacak ev bakanlar ya da yeni bir eve taşınmak isteyenler için isteklerine ve bütçelerine uygun evi bulacakları söylenir. Aile olarak daha mutlu günler onları beklemektedir.


Kahve Falında Kovan Ve Bal Görmek

Falda kovan ve bal görmek, kişinin bir sebepten dolayı çok fazla üzüleceğine, her geçen gün maddi sıkıntılarının artacağına, hayallerinin ve umutlarının boşa çıkacağına, bir sevdiğinin feci bir şekilde hastalanacağına işaret etmektedir.


Kahve Falında Arı Kovanı Görmek

Falda arı kovanı  görmek, fal sahibinin bol kazançlı işlere imza atacağına, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat süreceğine, sevdiği işi yapacağına, bu yüzden de güne mutlu bir şekilde başlayacağına, hayatının kusursuz bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

falda-ari-kovani gormek.jpg

Falda kovan görmek, kişinin iş hayatındaki rakiplerine fark atacağı, onlara karşı üstünlük sağlayacağı demektir. Fal sahibinin elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendireceği, hayatındaki kötü niyetli insanları kendisinden uzak tutacağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Bal Kovanı Görmek

Falda bal kovanı görmek, fal sahibinin hayallerine kavuşacağı, yakın zaman içerisinde üzüntü duyacağı bazı olaylara gireceği, kazançlı işlere gireceği, hayaline kavuşmak için üzüntü duyulacak bazı olaylara gireceği demektir.


Kahve Falında Mermi Kovanı Görmek

Falda mermi kovanı görmek, kişinin kazançlı işler yapmak için şehir dışına çıkacağına, burada imkanlarının daha fazla olacağına, bazı insanların kendisini çok fazla özleyeceğine ve peşinden geleceğine, ayrıca fal sahibinin şans oyunu sayesinde zengin olacağına işaret eder.


Kahve Falında Boş Arı Kovanı Görmek

Falda boş arı kovanı görmek, kişinin karşısına çıkan bütün zorlukları aşacağına, hayatı boyunca zengin olacağına, ferahlık içerisinde yaşayacağına, aldığı sorumlulukların kendisine ağır geleceğine, kazandığı parayı eşi, dostu ve akrabalarıyla paylaşacağına rivayet eder.


Kahve Falında Arı Kovanına Çomak Sokan Birini Görmek

Falda arı kovanına çomak sokan birini görmek, fal sahibinin bir eğitim kurumunda işe gireceğine, bu kurumda rahat edeceğine, işinin ağır olmayacağına, hayata pozitif bakmaya başlayacağına, eşiyle birlikte bolca vakit geçirebileceğine delalet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.