Falda Köstebek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda köstebek görmek ne demek? Falında köstebek çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan köstebek neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Köstebek Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Köstebek Görmek Ne Demektir?

Falda köstebek görmek dikkatli olmak demektir ve bir uyarıdır. Kişinin etrafında yer alan kimselere karşı dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Usta falcıların dediğine göre falında köstebek gören kimse arkadaşım dediği kimseden zarar görür. Arkadaş gibi görünen fakat içten içe sizi kıskanan ve sizi kendine rakip olarak gören kimselere karşı dikkatli olunması gerektiğine rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında köstebek görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorumlanır. Bu falcılara göre bekar kimsenin falında köstebek çıkması evlilik işaretidir. Evli kimsenin falında köstebek çıkması ise çocuk manasına gelir. Falda çıkan köstebek mutlu bir yuva kurulacağına ve güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre falda çıkan köstebek sürpriz demektir. Köstebek nasıl yerin altından gidiyor ve toprak üstüne çıkıncaya kadar fark edilemiyorsa, aynı şekilde sürprizden de haberiniz olmayacaktır. Bir yerden gelecek hediye, haber ya da para gibi durumlara hazır olun denir. Yorumcuların kimisi ise köstebek, ummadığınız şekilde güzel gelişmeler olacağını ve arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir demişlerdir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.