Falda Kirpi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kirpi görmek ne demek? Falında kirpi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kirpi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kirpi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kirpi Görmek Ne Demektir?

Falda kirpi görmek istenmeyen durumlar manasına gelir. Rahatsız edici gelişmeler olacağına yorumlanır. Usta falcılara göre falında kirpi çıkan kimsenin olmasını umduğu şey olmaz. Olumlu haber beklediği yerden haber gelmeyecektir ya da olumsuz haber geleceği rivayet edilir.

Kimi falcı için kahve falında kirpi görmek eli açık kimse demektir. Bu falcılara göre kirpi, faldaki diğer şekiller ile birlikte yorumlanır ve fal sahibinin ya da yakın olduğu başka kimsenin cömert olduğu yorumu yapılır. Yardım isteyenleri kırmayan ve elinden geldiğince diğer insanlara yardım etmeyi seven kimsenin zamanı geldiğinde mükafatını göreceğinden bahsedilir.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda çıkan kirpi size tuzak kuran, arkanızdan iş çeviren kimsedir. Bu kimse çevrenizde bulunan ve ikiyüzlü davranan arkadaşınız ya da sizden menfaat elde etmeye çalışan akrabanız da olabilir. Özellikle çalışan kimseler için iş yerinde karşılaşılacak tuzakların rekabet kaynaklı olduğu yorumu yapılır. Çalışmayanların ise sosyal yaşantı içinde meydana gelecek bir rekabette kazanmak adına her türlü yola başvuracak tehlikeli insanlara karşı dikkatli olması gerektiği belirtilir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.