Falda Kiraz Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kiraz görmek ne demek? Falında kiraz çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kiraz neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kiraz Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Kiraz Görmek Ne Demektir?

Falda kiraz görmek rakipten iyilik görmek manasıan gelir. Kimisi ise düşmandan gelecek iyilik şeklinde de yorumlamıştır. Usta falcılara göre falında kiraz çıkan kimse, kendisine rakip ya da düşman olan kişinin yaptığı bir davranış sayesinde avantaj kazanır. Yani düşmanı onu farkında olmadan desteklemiş olur. Bazı falcılar kişinin ustaca davranıp düşmanından menfaat elde edeceği şeklinde açıklamıştır.

Kimi falcı için kahve falında kiraz görmek kıskançlık anlamına gelir. Bu falcıların dediğine göre fal baktıran kimse aşırı kıskanç tavırlara girecektir. Bu kıskançlığın sebebi falda çıkan diğer şekillere göre yorumlansa da aşırı derecede olması bazı sıkıntılara ve tartışmalara sebep olacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan kiraz seyahat demektir. Çalışıyorsanız iş seyahati, çalışmıyorsanız dost seyahati yapacağınıza yorumlanır. Ayrıca bu yorumculara göre yapacağınız seyahat aynı zamanda gezmek amaçlı da olacaktır ve rahatlamanızı sağlayacaktır.


Kahve Falında Kiraz Dalı Görmek

Falda kiraz dalı görmek, kişi eğer evliyse eşiyle çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile içerisinde sorun yaşamayacağına, eğer kişi bekarsa dünya evine gireceğine, çocuk sahibi olacağına işaret eder.

falda-kiraz-gormek.Jpeg

Falda kiraz görmek, kişinin sevdikleriyle beraber dertlerini unutacak bir gün yaşayacağı, işinde kendisini geliştirip makam sahibi olacağı demektir. Kişinin maddi sıkıntı çekmeyeceği, dertlerini yavaş yavaş ortadan kaldıracağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Kiraz Ağacı Görmek

Falda kiraz ağacı görmek, fal sahibinin ekonomik durumunun gün geçtikçe iyileşeceğine, eşinin dinine bağlı bir insan olacağına, kendisine yardım edeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacağına delalet eder.


Kahve Falında Kiraz Ağacı Çiçeği Görmek

Falda kiraz ağacı çiçeği görmek, kişinin alçak gönüllü birisi olduğuna, yaşadığı olaylarda haklı bile olsa karşısındaki kişiyi kırmamak için olayı alttan alacağına işaret etmektedir.


Kahve Falında Kiraz Sapı Görmek

Falda kiraz sapı görmek, fal sahibinin mutluluktan ayaklarının yerden kesileceği, bir hastalık geçiren bir yakınının şifa bulacağı, hayatındaki dostlarının kendisine maddi ve manevi destek sağlayacağı demektir.


Kahve Falında Çürük Kiraz Görmek

Falda çürük kiraz görmek, kişinin olumlu birçok adım atacağına, çok fazla kazanç sağlayacak işlere gireceğine, ailesiyle birlikte güzel vakit geçireceğine, onların dediğini kusursuz bir şekilde yapacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.


Kahve Falında Büyük Kiraz Görmek

Falda büyük kiraz görmek, fal sahibinin huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşayacağı lüks hayatın bazı insanlar tarafından kıskanılacağına ve kişiye hain planların olacağına işaret eder.


Kahve Falında Salkım Kiraz Görmek

Falda salkım kiraz görmek, kişinin uzun süre boyunca yapmak istediği hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine  zaman ayıracağına, iş hayatını çok fazla umursamayıp rahatlığını ve keyfini düşüneceğine alamet eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.