Falda Kilise Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kilise görmek ne demek? Falında kilise çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kilise neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kilise Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kilise Görmek Ne Demektir?

Kahve falı yorumcuları falda kilise çıkması hakkında, fal sahibi eğer Müslümansa, ona yakınından gelecek zarar olduğu yorumu yapar. Onlara göre aynı ortamda bulunduğunuz kimse arkanızdan oyun çevirebilir ya da sizi yüz üstü bırakabilir. Bu duruma karşı temkinli olmalı ve çevrenizdekileri seçerken daha dikkatli davranmalısınız yorumu yapılır.

Falda kilise görmek; huzur, mutluluk, ferahlık anlamlarına gelir. Fal yorumcularına göre falında kilise çıkan kimse daha iyi imkanlara sahip olacağı günler görecektir. Faldaki kilise, zenginlik ve çok para sembolüdür. Fal baktıran kimseyi elindeki paranın ve imkanların arttığı güzel günler beklemektedir. Ailesi ile birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecektir.

Kimi falcıfalda kilise görmek demek, başarı manasına gelir der. Fal sahibi için girişeceği her işte başarılı olacağı rivayet edilir. Üzerinde düşündüğü veya girişim için beklediği bir iş varsa derhal işe koyulmalı ve bunu hayata geçirmelidir. Bu kimse başarılı olacak ve ömrü boyunca başarı ile anılacaktır. İş hayatında ya da toplum hayatında daha iyi mevkilere gelecek ve emeklilik yatırımlarıyla hem kendini hem de çocuklarını rahatlatacaktır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.