Falda Kılıç Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kılıç görmek ne demek? Falında kılıç çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kılıç neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kılıç Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kılıç Görmek Ne Demektir?

Falda kılıç görmek tartışma manasına gelir. Bu tartışmanın kıskançlık sebebiyle olacağı yorumu yapılır. Usta yorumcular falda çıkan kılıç, kişinin sevdiği arkadaşlarıyla arasında çıkacak ya da aile içinde kıskançlık sebebiyle meydana gelecek tartışmalara işaret eder derler. Bu tartışmalar büyümeden sakin kalarak çözülürse herkes için iyi olacaktır. Yapıcı olmakta fayda vardır.

Kimi falcı için kahve falında kılıç görmek müjde demektir. Bu falcılara göre çocuk isteyen kimsenin falında kılıç çıkması erkek çocuk sahibi olacağına işarettir. Gelecek çocuk ile evinizin neşesi artacaktır. Ayrıca bu çocuk bereketiyle birlikte gelecektir. Mutlu günler sizinle olacaktır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kılıç tutan adam görmek işlerin ters gideceği manasına gelir. Bu yorumcular kişinin karşısına çıkacak zorluklardan bahseder. Eğer fal sahibi çalışıyorsa iş yerinde birtakım ıkıntılar yaşayacak, çalışmıyorsa çevresindekilerle tartışacak denir. Memur kimseler için amirlerinden gelecek uyarıyı ve sıkıntıyı temsil eder.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.