Falda Kılıç Balığı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kılıç balığı görmek ne demek? Falında kılıç balığı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kılıç balığı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kılıç Balığı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kılıç Balığı Görmek Ne Demektir?

Falda kılıç balığı görmek kısmet, para ve ödül gibi manalara gelir. Alınacak başarılara ve şansa yorumlanır. Usta falcılara göre falında kılıç balığı şekli çıkan kimse; öğrenciyse girdiği sınavlardan ve yarışmalardan derece alır, çalışıyorsa zam ya da ikramiye alır, çalışmayan kişi ise sosyal yaşantısında katılacağı çekilişte kazanan kişi olur.

Kimi falcı için kahve falında kılıç balığı görmek fevri ve dikbaşlı kimse demektir. Bu falcılara göre fal sahibi kafasının dikine gitmeyi seven ve kendi bildiğini okuyan kimsedir. Bu özellikleri bazı durumlarda işe yarıyor olsa da bazen çoğunluğa uymakta fayda vardır. Kişinin biraz nasihat dinlemesini ve daha önce aynı durumları tecrübe etmiş kişileri dikkate almasını belirtirler.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda çıkan kılıç balığı yardımcı kimsedir. Fal baktıran kimsenin yardımına koşacak ve ona akıl verecek insaı temsil eder. Çıkmaza düşüldüğünde ve zor durumda kalındığında başvuracağınız bu kimse size yeni yollar açacak ve kolaylıklar sağlayacak kimsedir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.