Falda Kese Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kese görmek ne demek? Falında kese çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan para kesesi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kese Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kese Görmek Ne Demektir?

Falda kese görmek maddi yükseliş anlamına gelir. Usta falcılara göre falında kese çıkan kimse gerçek anlamında olduğu gibi kese içinde para elde eder. Bu toplu para kişinin ihtiyacı olduğu anda gelecek ve onu rahatlatacaktır. Borçlarıyla ve kredileriyle başı sıkışan kimseyi rahatlatacak olan para, kimisi için de yapmak istediği yatırımın veya girişimin kaynağı olacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kese görmek kısmetinizin kapanacağına işarettir. Bu falcıalra göre fal baktıran kimse bu aralar biraz şanssız olacaktır. Kısmeti kapanacak ve elini attığı iş elinde kalacaktır. Kişi, moralini bozmamalı ve durumun geçici olduğunu düşünerek hayatına daha tedbirli devam etmelidir. 

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda çıkan para kesesi tam aksine fakirlik manasına gelir. Yorumcuların dediğine göre fal sahibi maddi kayba uğrayacaktır. Bir süre büyük oynamaktan vazgeçmeli ve kontrollü gitmelidir. Hesapta olmayan harcamalar çıkabilir ve borçarı artabilir. Bu yüzden hesabını iyi yaparak hareket etmelidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.