Falda Kertenkele Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kertenkele görmek ne demek? Falında kertenkele çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kertenkele neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kertenkele Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kertenkele Görmek Ne Demektir?

Falda kertenkele görmek endişe manasına gelir. Kişi için endişeli zamanlar geçireceği yorumu yapılır. Usta falcılara göre fal baktıran kimse yapacağı işlerde dikkatli olmalıdır. Üzerinde uğursuzluk vardır ve elini attığı her işte sıkıntı yaşayabilir. Falcılara göre mümkünse yapacağı işleri ya da planları bir müddet ertelemeli ve bu süreyi kazasız belasız atlatmalıdır.

Kimi falcı için kahve falında kertenkele görmek israf manasına gelir. Özellikle emek ve zaman israfından bahsedilir. Bu falcılara göre kişi boş yere vaktini harcayan işlerle meşgul oluyor denir. Bu işler hem vakit hem de emek kaybı yaratmakta ve getirisi olmamaktadır. Kişi boşa kürek çekmeyi bırakmalı ve faydalı işlere vaktini harcamalıdır denir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kertenkele çıkması durgunluk manasına gelir. Özellikle esnaf kimse için işlerde bir müddet durgunlu olacak ve gelirde azalma yaşanacaktır fakat bu durgunluk geçici olacaktır. Umutsuzluğa kapulmamalı ve sıkıntıya düşmemek için şimdiden hazırlık yapılmalıdır. İşler tekrar açıldığı zaman kertenkele gibi birden hızlanacak ve kişiyi tekrar memnun edecektir yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum