Falda Kep Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kep görmek ne demek? Falında kep çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kep neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kep Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kep Görmek Ne Demektir?

Falda kep görmek, hırs ve zafer manalarına gelir. Usta falcılar, fal baktıran kimse için hırsslı olacağını ve rakiplerine karşı mücadelesini kazanacağını belirtirler. Aynı zamanda falda çıkan kep zafer demektir. Rakiplerden ziyade düşmanlarınıza karşı kazanılacak zafere yorumlanır. Falcılar, kişinin arkasından iş çevirmeye çalışan düşmanlarına karşı daha fazla çalışarak bu tuzaklarını altüst edeceğini ve onları yenilgiye uğratacağını rivayet ederler.

Kimi falcı için kahve falında kep görmek ün ve şöhret manalarına gelir. Kişi çalışıyorsa iş yerinde ya da iş çevresinde başarılarıyla adını duyuracaktır. Sosyal yaşantı içinde bazı konularda öne çıkacak, gönüllü olacak ve topluluk karşısında konuşarak onları etkileyecek denir. Çalışmayan kimseler için ise sözünü dinlettiren kimse ya da akıl danışılacak kimse olacağı ve tanıdıklar arasında örnek kimse olarak gösterilmeye yorumlanır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda kep çıkması olumlu değişimler manasına gelir. Kişinin hayatını değiştirecek dönüm noktalarından bahsedilir. Bu yorumculara göre bekar kimse evlenir, öğrenci olan derslerinde ya da girdiği sınavda üstün başarı gösterir, çalışan kimse beklemediği yerden para kazanır ya da ünvan sahibi olur. Bu değişimler hem maddi hem de manevi tatmin getirir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.